mini hotdog
10 mini pistolets
50 g zuurkool
1 ui
2 bladen sla
1 tomaat
10 cocktail worstjes
1 augurk
Olijfolie
Tomatenketchup
Bereiding: (tijd 35 min.)
- Bak de pistolets af volgens het voorschrift op de verpakking
- (8 min. Op 200 Ā°)
- Pluk en was de sla
- Ontvel de tomaten (inkruisen, kern eruit, 10 sec. inkokendĀ
- water, daarna gelijk in koud water, velletje eraf halen)
- Snijd de tomaat in plakjes
- Pel de ui en snij deze door de helft
- Snijd de ui in halve ringen
- Snijd de augurk in dunne plakjes
- Bak de ringen in wat olie
- Bak de zuurkool even mee
- Maak de hotdog warm in kokend water
- Grill dan de hotdogs op de grillplaat
- Snijd de pistolets open en leg en wat sla op
- Leg daarop de hotdog
- Verdeel de uien erover en de zuurkool
- Werk af met wat ketchup