mini hotdog

10 mini pistolets

50 g zuurkool

1 ui

2 bladen sla

1 tomaat

10 cocktail worstjes

1 augurk

Olijfolie

Tomatenketchup

Bereiding: (tijd 35 min.)

  • Bak de pistolets af volgens het voorschrift op de verpakking
  • (8 min. Op 200 Ā°)
  • Pluk en was de sla
  • Ontvel de tomaten (inkruisen, kern eruit, 10 sec. inkokendĀ 
  • water, daarna gelijk in koud water, velletje eraf halen)
  • Snijd de tomaat in plakjes
  • Pel de ui en snij deze door de helft
  • Snijd de ui in halve ringen
  • Snijd de augurk in dunne plakjes
  • Bak de ringen in wat olie
  • Bak de zuurkool even mee
  • Maak de hotdog warm in kokend water
  • Grill dan de hotdogs op de grillplaat
  • Snijd de pistolets open en leg en wat sla op
  • Leg daarop de hotdog
  • Verdeel de uien erover en de zuurkool
  • Werk af met wat ketchup
Sluit Menu